章 来 源天 添
资 源网 wW w.tt z y W.CoM
1. What will the woman do this weekend?
A. Go swimming. B.Camp in the mountain. C.Go hiking.
2，Who catches the fish?
A. Jason. B.The man. C.The woman.
3. How many people will go to the park?
A．2． B．3． C．4．
4.What is gomg to be cleaned?
A. The toilets. B.The bedrooms. C.The living room.
5．What will the man buy?
A. Nothing. B.A computer. C.A cellphone.
6. What's the man's father?
A.A scientist. B.A businessman. C.A travel agent.
7. What does the man probably like most now?
A. Science. B.Business. C.Travel.
8. How soon must the speakers finish lunch?
A. In an hour. B.In 45 minutes. C.In half an hour.
9. Why won't the speakers go to Dave's?
A. It is closed today. B.It is too far away. C.It is usually crowded.
10. What does the man show to the woman?
A.A toy car. B.A new phone. C.An alarm clock.
11. How is the new product different from others?
A. It can ring and talk, B.It can roll and jump. C.It can sing and move.
12. Who doesn't need the new product?
A. The man. B.The woman. C.The woman's nephew.
13. Where does the conversation probably take place?
A. In a shop. B.At the seaside. C.In a travel agency.
14. What does the man plan to do?
A.Go traveling. B.Book a ticket. C.Buy new sunglasses.
15. What will the man do first?
A. Learn to swim. B.Learn to surf. C.Surf the Internet.
16. Why is May the best time to visit Hawaii?
A. The expenses are the lowest.
B. The weather is pleasant.
C. The sceneries are the most beautiful.
17. Why does the speaker give the talk?
A. To announce some changes.
B. To apologize.for an accident.
C. To inform passengers of leaving.
18. From which platform will the train to London leave?
A。3． B．6． C．9．
19. When will the train to Bristol leave?
A. At 10:15 am. B.At 12:20 pm. C.At 10:55 am.
20. What do we know about Mr. Green?
A. He is traveling to London.
B. He works in the luggage office.
C. He lost his computer at the railway station.
Children love gardening. Are you interested in a gardening gift for them? Here are 4 unique and memorable gifts that are sure to be appreciated:
Gardening gloves are an absolute must for any gardening child who spends time digging, weeding, building, or accomplishing any otherwise impressive thing with his hands. Gloves are available in numerous materials, colors, and of course, sizes, but make sure to select a glove that is well-suited to his outdoor purpose.
2. Grow Light System
Here's the next best thing! The Jump Start T5 Grow Light System is ideal for seedlings, cuttings, flowers and other house plants, The super efficient T5 lights help you grow faster by providing 15-200/o more heat than traditional grow lights. It features a simple clamp（夹子） for easy lamp height, adjustment, and the fixture has an internal reflective finish that directs more light to plants. The equipment won't take up too much space, and it's not too expensive.
3. Indoor Vegetable Garden
Is your child gardener also a chef? If so, combine two of his hobbies/. loves by gifting him with an Indoor Vegetable Kit（成套用品）! There are many vegetable kits on the market, but we highly recommend that you take a look at the wide variety of kits offered by Urban Farmer. Available in several types of attractive yet practical containers, you can personally select the herbs that suit your child's tastes, giving a gardening gift that truly does keep on giving.
4. Electric Pressure Washer
The Sun Joe Electnic Pressure Washer can perform a variety of cleaning tasks outdoors. Remove oil from concrete, rust from steel and caked mud on equipment. Its 34-inch spray c喷射) length and rear wheels provide easy access to hard-to-reach areas such as 2 story buildings.
For more information, call Anaclerio at 708-864-6584 0r Carlisle at 708-205-9141.
21. What is the main purpose of writing this text?
A. To share information about gardening. B. To introduce the joys of gardening.
C. To announce gardening plans. D. To sell gardening services.
22. If your child prefers to plant at home, what gifts should you choose?
A. Gardening Gloves and Grow Light System.
B. Indoor Vegetable Garden and Electric Pressure Washer.
C. Grow Light System and Indoor Vegetable Garden.
D. Electric Pressure Washer and Gardening Gloves.
23. What use does the Grow Light System have?
A. It can help the plants grow faster. B. It can decrease your living cost.
C. It can protect you from being hurt. D. It can help you do the cleaning.
The mystery of why a baby is comforted by being picked up has been discovered. A new study not only shows that babies deeply relax when they are carried, but goes on to explain the physical processes at work. An instinct（本能） in evolution causes crying babies to calm down, when they are held in their mother's arms.
When babies are picked up and carried, their heart rate slows down and they "automatically and deeply" relax. But this doesn't happen when they are simply held, the study found. The scientists say the study is the first to show that the baby's response to being camed is a coordinated (协调的) set of nervous regulation of hearts.
The findings could help parents who have trouble tranquilizing their babies, claim the scientists. "Their baby response reduces the mother's burden of carrying, and is important to both the mother and the baby," Dr Kumi Kuroda, from the Riken Brain Science Institute in Japan. The researchers believe the calming response is a survival traii(特征) preserved by evolution in many mammals, including lions and squirrels.
The research involved measuring electrical brain activity in both human babies and mouse babies. When baby mice are carried by their mothers, their legs flexed (弯曲的) and they stopped giving off loud sound. In mice, the calming response was depended on the sense of touch and the ability to feel body movement.
The findings may have importance for parerting, say the scientists. "Such proper understanding of babies would reduce parents' feeling of failure and be important, because crying is a major risk for child abuse," said Dr Kuroda. "Although our study was done on mothers, we believe that this is not specific to mums and can be used by any primary caregiver."
24. What response do crying babies have when they are picked up?
A. They stop crying and fall asleep quickly.
B. They smile at the mothers at once.
C. They relax with the heart rate slowing down.
D. They ask for more body contact,
25. What does the underlined word "tranquilizing" in Paragraph 3 probably mean?
A. raising. B. calming. C. carrying. D. teaching.
26. Who will be interested in the text?
A. Primary school teachers. B. Parents with teenagers.
C. People who take care of babies. D. Couples who want to have children.
27. What does the text mainly talk about?
A. How we can take good care of babies.
B. Mothers have trouble in bringing up children.
C. What to do when your baby cries.
D. Why babies calm down when picked up and carried.
Amy Pankratz spent a few nights in the hospital with her daughter, Isabella, who caught a bad flu. "Lying in bed beside Isabella, I could hear the cries of children in pain," says Amy. "It completely broke my heart. "
When Isabella was getting well and could Ieave her room, she wore her prized possession - a "superhero cape (短斗篷)"Amy had sewn to encourage her — and walked into the hallway. The pink cape was an instant hit with the other young patients, who were doing exercise around the nursing station. "Then, all the kids were taking turns wearing the cape, giggling, "Amy says. "These were some of the same children I had heard crying the night before, and here they were playing and having fun - kids just being kids! "
From that moment on, Amy began making Comfort Capes for little ones battling with serious illnesses. "I felt God presenting an opportunity," she says. "I hoped Comfort Capes can help these kids feel brave, to lift some of the fear away," Since then, Amy has made and donated more than 5, 000 capes in the United States. Amy usually pays for materials herself, although she accepts donations.
The capes she makes for kids in treatment are different from those her own children have. Before Amy starts to sew she learns what image or character the little boy or girl connects with. "I choose the pattern, color and theme specially for each child," explains Amy.
When she is not sewing, Amy is raising awareness of childhood cancers and looking into ways to get Comfort Capes to more kids who need them, "If a cape can help a child, even only for a moment, forget his illness, it's worth the time spent sewing," she says.
28. What made Amy feel sad when she was staying with her daughter in the hospital?
A. Her daughter's serious illness.
B. The cries of children in pain.
C. The tiredness from sewing the cape.
D. The illness of children in her daughter's room.
29. Why did Amy begin to make Comfort Capes for sick children?
A. She wished- to make them happy and fearless.
B. She hoped to find friends for her daughter.
C. She wanted to make them feel warm.
D. She meant to raise the awareness of children's illness.
30. According to the passage, what's the author's attitude toward Amy's behaviour?
A. Supportive. B. Neutral(中立的). C. Negative. D, Indifferent.
31. Which of the following can be the best title of the text?
A. Amy: a Considerate Woman. B. How to Treat the Sick Children.
C. A strong Mom Who Helps Others. D. Turning Sick Kids into Superheroes.
Scientists at Harvard University have recycled a kidney(‘肾)-in a rat. The researchers removed a kidney froru a dead rat. Later, the renewed kidney was put into a living rat. It wasn't perfect. It did, however, show signs of working like a kidney should.
"It's really beautiful work," Edward Ross, a kidney researcher at the University of Florida in Gainesville, told Science News. He didn't work on the new study.
Kidneys are bean-shaped and act like guards in the body. They clean the blood by reruoving waste and extra water. Every day, an adult's kidneys filter(过滤) enough blood to fill a bathtub half full. Along the way, they produce eight cups of urine(屎) from that waste and water. When a person's kidneys fail, all of that waste stays in the body. Such patients can quickly become very sick and die, unless they are regularly connected to a machine that filters their blood.
At any given time, about 100,000 people in the United States are waiting for a replacement kidney. But healthy donated kidneys are difficult to get. Either a living person must donate one, or a kidney must be removed from someone who just died and earlier had agreed to the donation. In either case, people receiving new kidneys face the risk that their bodies will reject the donated ones.
But there may be another option. Researchers use knowledge of living things to grow or improve tissue that can aid human health. Harald Ott's team at Harvard started with a "used" kidney.
Scientists added kidney cells from rats and blood vessel cells from people to the matrix（母体）. These cells attached themselves and began to multiply. Before long, they formed new kidney tissue.
The scientists placed this renewed kidney into another rat. There it produced a small amount of urine. rfhis experiment shows that the lab-grown kidney can do at least some of the workperformed by a healthy kidney.
The results are a promising first step toward helping people with serious kidney problems. "This is still very early, but they've come a long way," Ross said.
32. What can we infer from Paragraph l?
A. Biology is a new and helpful science.
B. It's hard to put the rebuilt kidney into the rat.
C. Kidneys are very important to our life.
D. A used kidney may be recycled for new life.
33. What does Paragraph 3 mainly talk about?
A. The relationship between kidneys and health.
B. The difficulty of curing serious kidney diseases.
C. The function and importance of kidneys.
D. The methods of curing kidneys diseases.
34. For what purpose does the author use the figure 100,000 in Paragraph 4?
A. To stress used kidneys are hard to get.
B. To show the great need for healthy kidneys.
C. To explain many American people get kidney diseases.
D. To call on'people to donate kidneys.
35. Which of the following is true according to the text?
A. The scientists are satisfied with the result of the experiment.
B. Ross is a kidney expert who is involved in the experiment.
C. The function of the renewed kidney is the same as a healthy kidney.
D. The renewed kidney produced a great deal of urine.
Running may be good exercise. but it can be difficult on the body. Here are five commonly shared ideas among fitness experts to reduce the risk of injury for people new to running or Joggmg.
Take it easy
36 Most people get running injuries when they push themselves too hard. The body needs time to get used to increases in distance or speed. Muscles and joints need time to recover.
Listen to your body
Most running injuries do not come out of the blue. 37 They ruay include body aches, sore muscles and pain that does not go away.
Get good running shoes
There is no single best shoe for every runner. You should find the shoe that offers the best fit and support for your feet. More importantly, you should replace your shoes every 500 t0 800 kilometers. 38
Take good notes
Take some time after each run to write down notes about what you did and how you felt.
Look for patterns, things that happen over and over again.
For example, you may find that your knees ache when you run on continuous or back-to-back days. 39 These notes will help you identify the best workout for you.
40 So physical fitness experts suggest some form of cross training to improve muscle balance and to help you stay injury free.
They say swimming, cycling, and yoga are good exercises to combine with running. These exercises are easier on the body.
A. Running also may help you live longer.
B. As we said earlier, running is hard on your body.
C. Do not run too much, too soon or too fast.
D. That will protect your feet from running injunes.
E. Adults need 75 minutes of vigorous exercise, like running.
F. Usually, there are warning signs.
G. But perhaps you feel great when you rest in between running days.
A little girl has been reunited with her missing favourite toy rabbit-thanks to a Facebook campaign.
Jackie, 18 months, was 41 when Flora, her toy rabbit, was 42 on a shopping trip with her mum.
Engineer David found the rabbit 43 in a Cambridge car park 44 a month ago on the way to work. As a 45 , ready to help others, he started 46 photos ofit in his Facebook.
Mr Craig and wife Annie pictured the rabbit at various famous websites in the . 47 the owner would see the pictures 48 . TV presenter Kirstie, actress Sammy and the city's MP Julian all forwarded（转发） the photos to help.
They were 49 after a month by a 50 0fjackie's father,John Danesh,who 51 the daughter's toy in his office.
Jackie's mother Nathalie said her daughter was 52 to see Flora again, which she has 53 since birth. She said: "Jackie was in deep sorrow when she found Flora missing.
I spent hours 54 around the Grand Arcade 55 center and following my steps but I just couldn't find it. 56 of my husband and me really can use 57 so we couldn't know anything about it. However, Hannah, his colleague, 58 the campaign. And it all came as a great surprise to Jackie."
John said: "Jackie 59 Flora all the night sleeping happily as though it had never been missing. I think we should thank so many 60 people. They helped us so much."
41. A. optimistic B. hopeful C. heartbroken D. extraordinary
42. A, exposed B.lost C. destroyed D. found
43. A. sobbing B. moving C. lying D. disappearing
44, A. on purpose B. in particular C.by chance D. above all
45. A. doctor B. teacher C. organizer D. volunteer
46. A. sending B. taking C. developing D. appreciating
47. A. doubt B. hope C. case D. trouble
48. A. on line B. on TV C. on the wall D. on the poster
49. A. forwarded B. heard C. enjoyed D. spotted
50. A. brother B. colleague C. classmate D. cousin
51. A. mentioned B.liked C. found D. saw
52. A. puzzled B. terrified C. pleased D. amazed
53. A. had B. missed C. abandoned D. seized
54. A. advertising B. walking C. looking D. finding
55. A. swimming B. reading C. shopping D. nursing
56. A. Either B. Both C. Each D. Neither
57. A. public platform B. social media C. communication D. newspapers
58. A. ignored B.launched C. missed D. noticed
59. A. hugged B. broke C. watched D. mended
60. A. intelligent B. vain C. kind D. grateful
My favorite teacher is Mrs. McAfroos, 61 has taught us a lot about studying and living.
She always tells us: "Every effort that you've made today will pay 62 one day."
The other day, she 63 (show) us some slides about her travels around the world.
We saw many pictures in Paris and in Africa 64 (take) by her. She tries to show us 65 wonderful the world outside our little town is! In addition, it is not far away. With her help, we are confident, 66 (believe) that in the future, we, too, could travel the world and discover these things ourselves. She never forbids us 67 (surf) the intemet as far as it is useful to our study. She says she 68 (feed) up with traditional teaching ways and encourages us to study with a creative method. All this is extremely 69 (benefit) to us.
Yes! Our teachers teach us reading, maths and science. At the same time, they teach us how to live. They help us understand not only who we are, 70 also what we can become - doctors, writers, teachers, anything we want to be! I hope we can take some time to tell them "Thank you - my dear teachers."
Sally was just 5 years old when her parents divorced. Unlucky girl although she was,
Sally didn't give up her dreams.
She was entered Stanford University in 1970. There she earned her degree, one in English and one in physics. Then Sally set out to studying further at the same university. One day in 1977,a newspaper article caught its attention, An article talked about how young astronauts were wanted. Sally got through the space program but did not expect to be chose. Just 35 are selected among over 8,000 people. Sally was one of them. She became an excellent astronaut in 1985 and carried out many experiments successful.
Dear Mr. Robinson,
Thank you for your admission offer. __________________________________________
1—10 CBBAA BCBAC 11—20 BBCAB BACBC
【解析】细节理解题。根据文章第一段的句子“Are you interested in a gardening gift for them? Here are 4 unique and memorable gifts that are sure to be appreciated:”可知写这篇文章的目的是销售园艺方面的服务。故选D。
【解析】细节理解题。根据Grow Light System里面的句子“The Jump Start T5 Grow Light System is ideal for seedlings, cuttings, flowers and other house plants.”和Indoor Vegetable Garden里面的句子“Is your child gardener also a chef? If so, combine two of his hobbies/loves by gifting him with an Indoor Vegetable Kit(成套用品)!”可知如果孩子更喜欢在家里种植，你应该选择Grow Light System 和 Indoor Vegetable Garden，故选C。
【解析】细节理解题。根据Grow Light System里面的句子“The super-efficient T5 lights help you grow faster by providing 15-200/o more heat than traditional grow lights.”可知the Grow Light System可以帮助植物长得更快。故选A。
【解析】细节理解题。根据文章第二段的句子“When babies are picked up and carried, their heart rate slows down and they "automatically and deeply" relax.”可知当正在哭的孩子被抱起来，他们的反应是放松而且心跳速度放慢。故选C。
【解析】词义猜测题。根据文章第二段的句子“The scientists say the study is the first to show that the baby's response to being calmed is a coordinated (协调的) set of nervous regulation of hearts.”可知抱起孩子可以让他们冷静下来，然后第三段的句子“The findings could help parents who have trouble tranquilizing their babies,”说明这项发现可以帮助那些不会让孩子冷静下来的父母。tranquilizing的意思是calming。故选B。
【解析】推理判断题。根据文章的句子“The findings may have importance for parenting, say the scientists.”可知那些照顾孩子的父母可能对这篇文章感兴趣。故选C。
【解析】主旨大意题。根据文章内容和第一段的句子“The mystery of why a baby is comforted by being picked up has been discovered.”可知这篇文章主要讲的是为什么孩子被抱起来的时候会安静下来。故选D。
【解析】细节理解题。根据文章第一段的句子“‘Lying in bed beside Isabella, I could hear the cries of children in pain,’says Amy. ‘It completely broke my heart. ’”可知Amy因为听见孩子们在痛苦中哭泣而感到心碎。故选B。
【解析】细节理解题。根据文章第三段的句子“I hoped Comfort Capescan help these kids feel brave, to lift some of the fear away”可知Amy缝制“安慰斗篷”是为了让孩子们快乐，忘掉病痛带来的折磨，更勇敢地面对疾病。故选A。
【解析】推理判断题。根据文章第一段的句子“Later, the renewed kidney was put into a living rat. It wasn't perfect. It did, however, show signs of working like a kidney should.”可知一个肾可以回收用于新的生命。故选D。
【解析】主旨大意题。根据文章第三段的句子“Kidneys are bean-shaped and act like guards in the body.”可知这段主要介绍肾脏的功能和重要性。故选C。
【解析】细节理解题。根据文章第四段的句子“At any given time, about 100,000 people in the United States are waiting for a replacement kidney.”可知在第四段作者用了100,000这个数字表明健康的肾脏需求量很大。故选B。
【解析】细节理解题。根据文章最后一段的句子“The results are a promising first step toward helping people with serious kidney problems.”可知科学家对于研究结果很满意。故选A。
【解析】根据下文的句子“Most people get running injuries when they push themselves too hard.”可知这里是：不要跑得太多，太久，太快。故选C。
【解析】根据下文的句子“They may include body aches, sore muscles and pain that does not go away.”可知这里是：通常会有些预警的信号。故选F。
【解析】根据上文的句子“More importantly, you should replace your shoes every 500 t0 800 kilometers.”可知这里是：这可以保护你的脚不受跑步的伤害。故选D。
【解析】根据上文的句子“you may find that your knees ache when you run on continuous or back-to-back days.”可知这里是：可能你在跑步间歇的日子里面感觉很好。故选G。
【解析】根据下文的句子“So physical fitness experts suggest some form of cross training to improve muscle balance and to help you stay injury free.”可知这里是：就像我们早先说的，跑步对你的身体是苛刻的。故选B。
【解析】根据下文“Jackie was in deep sorrow when she found Flora missing.”可知当玩具兔丢失后，Jackie 是心碎了（heartbroken）。故选C。
【解析】根据上文“A little girl has been reunited with her missing favourite toy rabbit” 可知玩具兔是在和妈妈去购物的时候丢了（lost）。故选B。
【解析】根据下文“ready to help others,”可知他是一个志愿者（volunteer）。故选D。
【解析】根据上文“Mr Craig and wife Annie pictured the rabbit at various famous websites”可知他们这么做是希望主人看见这些照片。in the hope希望。故选B。
【解析】根据下文“in his office”可知填colleague同事。故选B。
【解析】根据下文“And it all came as a great surprise to Jackie.”可知Jackie的妈妈Nathalie 说女儿看见Flora回来很惊讶（amazed）。故选D。
【解析】根据上文“on a shopping trip with her mum ”可知Jackie的妈妈Nathalie 花了几个小时绕着购物中心走，但是没有找到玩具兔。walk步行。故选B。
【解析】根据上文“on a shopping trip with her mum ”可知the Grand Arcade 是购物中心。shopping center购物中心。故选C。
【解析】根据下文“so we couldn't know anything about it”可知他们夫妻都没有使用社交媒体。Neither两者都不。故选D。
【解析】句意：我最喜欢的老师是Mrs. McAfroos，她教给我们很多关于生活和学习的事情。此处引导非限制性定语从句，先行词是Mrs. McAfroos，定语从句中缺少主语，故填who。
【解析】句意：几天前，她给我们看了一些关于她周游世界的图片。和the other day搭配用一般过去时，故填showed。
67．to surf/from surfing
【解析】句意：只要对我们的学习有帮助，她从不禁止我们上网。词组forbid sb. to do sth/from doing sth.，故填to surf/from surfing。
【解析】句意：她说她厌倦于传统的教学方法。词组be fed up with厌倦于，故填is fed。
【解析】句意：它们不仅帮助我们理解我们是什么样的人而且我们能够成为什么人。使用not only…but also…不但……而且……，故填but。
Sally was just 5 years old when her parents divorced. Unlucky girl she was, Sally didn't give up her dreams.
She was entered Stanford University in 1970. There she earned her , one in English and one in physics. Then Sally set out to further at the same university. One day in 1977, a newspaper article caught attention. article talked about how young astronauts were wanted. Sally got through the space program but did not expect to be . Just 35 selected among over 8,000 people. Sally was one of them. She became an excellent astronaut in 1985 and carried out many experiments .
第三处：根据下文“one in English and one in physics.”可知她获得两个学位。degree用复数。故degree改成degrees。
第四处：句意：然后Sally开始在同一所大学进一步学习。set out to do sth开始做某事。故studying改成study。
第七处：句意：她和太空项目取得联系。词组get through to和……取得联系。故the前面加to。
第八处：但是没有想过被选中。she和choose是被动关系。不定式的被动用to be done。故chose改成chosen。
Dear Mr. Peter,
I'm glad to receive your school's admission offer．I will go to your school in September on time．However，I still have a few questions．
I wonder if there are reception personnel who will meet me at the airport and what kind of transport means you provide．Besides that，I want to have a separated living room，with a kitchen．I would appreciate it if I could be arranged into a class with students from different countries．By the way，I have a good command of written English，but poor ability of listening and speaking．Could you give me some advice on how to improve my oral English kills?
I am looking forward to your early reply．
With best wishes．
章 来 源天 添
资 源网 wW w.tt z y W.CoM