搜索:
您现在的位置:天添资源网  学科试题  英语试题  高二

泰安市2015年高二英语下学期期末试卷(有解析)

时间:2016-06-22 11:12:59作者:佚名教案来源:网络
本资料为WORD文档,请点击下载地址下载

章 来 源天 添
资 源网 wW w.tt z y W.CoM

    试卷类型:A
泰安市2014—2015学年度下学期期末高二年级考试
    英语试题                          2015.7
    本试卷分为第1卷(选择题)和第II卷(非选择题)两部分,共10页。满分150分。考试用时120分钟。考试结束后,将答题卡交回。
注意事项:
    1.答第1卷前,考生务必用0.5毫米黑色签字笔将自己的姓名、座号、考生号填写在答题卡和试卷规定的位置上。
    2.第1卷选出每小题答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑;如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。
    3.第1I卷必须用0.5毫米黑色签字笔作答,答案必须写在答题卡各题目指定区域内相应的位置,不能写在试卷上;如需改动,先划掉原来的答案,然后再写上新的答案;不能使用涂改液、胶带纸、修正带。不按以上要求作答的答案无效。
第I卷
第一部分  听力(共两节,满分30分)
    做题时,先将答案标在试卷上。录音结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1. What will the woman do this weekend?
    A. Go swimming.       B.Camp in the mountain.       C.Go hiking.
2,Who catches the fish?
    A. Jason.        B.The man.       C.The woman.
3. How many people will go to the park?
  A.2.       B.3.       C.4.
4.What is gomg to be cleaned?
  A. The toilets.    B.The bedrooms.    C.The living room.
5.What will the man buy?
    A. Nothing.    B.A computer.    C.A cellphone.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
    听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C-个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。
6. What's the man's father?
    A.A scientist.    B.A businessman.    C.A travel agent.
7. What does the man probably like most now?
    A. Science.    B.Business.    C.Travel.
    听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。
8. How soon must the speakers finish lunch?
    A. In an hour.    B.In 45 minutes.    C.In half an hour.
9. Why won't the speakers go to Dave's?
    A. It is closed today.    B.It is too far away.    C.It is usually crowded.
    听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。
10. What does the man show to the woman?
    A.A toy car.    B.A new phone.    C.An alarm clock.
11. How is the new product different from others?
    A. It can ring and talk,    B.It can roll and jump.    C.It can sing and move.
12. Who doesn't need the new product?
    A. The man.    B.The woman.    C.The woman's nephew.
    听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。
13. Where does the conversation probably take place?
    A. In a shop.    B.At the seaside.    C.In a travel agency.
14. What does the man plan to do?
    A.Go traveling.    B.Book a ticket.    C.Buy new sunglasses.
15. What will the man do first?
    A. Learn to swim.    B.Learn to surf.    C.Surf the Internet.
16. Why is May the best time to visit Hawaii?
    A. The expenses are the lowest.
    B. The weather is pleasant.
    C. The sceneries are the most beautiful.
    听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。
17. Why does the speaker give the talk?
    A. To announce some changes.
    B. To apologize.for an accident.
    C. To inform passengers of leaving.
18. From which platform will the train to London leave?
    A。3.    B.6.    C.9.
19. When will the train to Bristol leave?
    A. At 10:15 am.    B.At 12:20 pm.    C.At 10:55 am.
20. What do we know about Mr. Green?
    A. He is traveling to London.
    B. He works in the luggage office.
C. He lost his computer at the railway station.
第二部分  阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A
Children love gardening.  Are you interested in a gardening gift for them?   Here are 4 unique and memorable gifts that are sure to be appreciated:
1.Gardening Gloves
Gardening gloves are an absolute must for any gardening child who spends time digging, weeding, building, or accomplishing any otherwise impressive thing with his hands. Gloves are available in numerous materials, colors, and of course, sizes, but make sure to select a glove that is well-suited to his outdoor purpose.
2. Grow Light System
Here's the next best thing!  The Jump Start T5 Grow Light System is ideal for seedlings, cuttings, flowers and other house plants, The super efficient T5 lights help you grow faster by providing 15-200/o more heat than traditional grow lights. It features a simple clamp(夹子) for easy lamp height, adjustment, and the fixture has an internal reflective finish that directs more light to plants. The equipment won't take up too much space, and it's not too expensive.
3. Indoor Vegetable Garden
Is your child gardener also a chef? If so, combine two of his hobbies/. loves by gifting him with an Indoor Vegetable Kit(成套用品)! There are many vegetable kits on the market, but we highly recommend that you take a look at the wide variety of kits  offered by Urban Farmer. Available in several types of attractive yet practical containers, you can personally select the herbs that suit your child's tastes, giving a gardening gift that truly does keep on giving.
4. Electric Pressure Washer
The Sun Joe Electnic Pressure Washer can perform a variety of cleaning tasks outdoors. Remove oil from concrete, rust from steel and caked mud on equipment. Its 34-inch spray c喷射) length and rear wheels provide easy access to hard-to-reach areas such as 2 story buildings.
For more information, call Anaclerio at 708-864-6584 0r Carlisle at 708-205-9141.

21. What is the main purpose of writing this text?
    A. To share information about gardening.       B. To introduce the joys of gardening.
    C. To announce gardening plans.              D. To sell gardening services.
22. If your child prefers to plant at home, what gifts should you choose?
A. Gardening Gloves and Grow Light System.
B. Indoor Vegetable Garden and Electric Pressure Washer.
C. Grow Light System and Indoor Vegetable Garden.
D. Electric Pressure Washer and Gardening Gloves.
23. What use does the Grow Light System have?
      A. It can help the plants grow faster.      B. It can decrease your living cost.
      C. It can protect you from being hurt.     D. It can help you do the cleaning.
B
     The mystery of why a baby is comforted by being picked up has been discovered. A new study not only shows that babies deeply relax when they are carried, but goes on to explain the physical processes at work. An instinct(本能) in evolution causes crying babies to calm down, when they are held in their mother's arms.
    When babies are picked up and carried, their heart rate slows down and they "automatically and deeply" relax. But this doesn't happen when they are simply held, the study found. The scientists say the study is the first to show that the baby's response to being camed is a coordinated (协调的) set of nervous regulation of hearts.
     The findings could help parents who have trouble tranquilizing their babies, claim the scientists. "Their baby response reduces the mother's burden of carrying, and is important to both the mother and the baby," Dr Kumi Kuroda, from the Riken Brain Science Institute in Japan. The researchers believe the calming response is a survival traii(特征) preserved by evolution in many mammals, including lions and squirrels.
    The research involved measuring electrical brain activity in both human babies and mouse babies. When baby mice are carried by their mothers, their legs flexed (弯曲的) and they stopped giving off loud sound. In mice, the calming response was depended on the sense of touch and the ability to feel body movement.
     The findings may have importance for parerting, say the scientists. "Such proper understanding of babies would reduce parents' feeling of failure and be important, because crying is a major risk for child abuse," said Dr Kuroda. "Although our study was done on mothers, we believe that this is not specific to mums and can be used by any primary caregiver."
24. What response do crying babies have when they are picked up?
    A. They stop crying and fall asleep quickly.
B. They smile at the mothers at once.   
C. They relax with the heart rate slowing down.
    D. They ask for more body contact,
25. What does the underlined word "tranquilizing" in Paragraph 3 probably mean?
    A. raising.        B. calming.           C. carrying.          D. teaching.
26. Who will be interested in the text?
    A. Primary school teachers.              B. Parents with teenagers.
    C. People who take care of babies.        D. Couples who want to have children.
27. What does the text mainly talk about?
    A. How we can take good care of babies.
B. Mothers have trouble in bringing up children.
C. What to do when your baby cries.
D. Why babies calm down when picked up and carried.
C
Amy Pankratz spent a few nights in the hospital with her daughter, Isabella, who caught a bad flu. "Lying in bed beside Isabella, I could hear the cries of children in pain," says Amy. "It completely broke my heart. "
     When Isabella was getting well and could Ieave her room, she wore her prized possession - a "superhero cape (短斗篷)"Amy had sewn to encourage her — and walked into the hallway. The pink cape was an instant hit with the other young patients, who were doing exercise around the nursing station. "Then, all the kids were taking turns wearing the cape, giggling, "Amy says. "These were some of the same children I had heard crying the night before, and here they were playing and having fun - kids just being kids! "
     From that moment on, Amy began making Comfort Capes for little ones battling with serious illnesses. "I felt God presenting an opportunity," she says. "I hoped Comfort Capes can help these kids feel brave, to lift some of the fear away," Since then, Amy has made and donated more than 5, 000 capes in the United States. Amy usually pays for materials herself, although she accepts donations.
    The capes she makes for kids in treatment are different from those her own children have. Before Amy starts to sew she learns what image or character the little boy or girl connects with. "I choose the pattern, color and theme specially for each child," explains Amy.
      When she is not sewing, Amy is raising awareness of childhood cancers and looking into ways to get Comfort Capes to more kids who need them, "If a cape can help a child, even only for a moment, forget his illness, it's worth the time spent sewing," she says.
28. What made Amy feel sad when she was staying with her daughter in the hospital?
A. Her daughter's serious illness.
B. The cries of children in pain.
C. The tiredness from sewing the cape.
D. The illness of children in her daughter's room.
29. Why did Amy begin to make Comfort Capes for sick children?
A. She wished- to make them happy and fearless.
B. She hoped to find friends for her daughter.
C. She wanted to make them feel warm.
D. She meant to raise the awareness of children's illness.
30. According to the passage, what's the author's attitude toward Amy's behaviour?
A. Supportive.        B. Neutral(中立的).     C. Negative.       D, Indifferent.
31. Which of the following can be the best title of the text?
A. Amy: a Considerate Woman.              B. How to Treat the Sick Children.
C. A strong Mom Who Helps Others.          D. Turning Sick Kids into Superheroes.
D
    Scientists at Harvard University have recycled a kidney(‘肾)-in a rat. The researchers  removed a kidney froru a dead rat. Later, the renewed kidney was put into a living rat. It wasn't  perfect. It did, however, show signs of working like a kidney should.
    "It's really beautiful work," Edward Ross, a kidney researcher at the University of Florida  in Gainesville, told Science News. He didn't work on the new study.
Kidneys are bean-shaped and act like guards in the body. They clean the blood by  reruoving waste and extra water. Every day, an adult's kidneys filter(过滤) enough blood to fill a bathtub half full. Along the way, they produce eight cups of urine(屎) from that waste and water. When a person's kidneys fail, all of that waste stays in the body. Such patients can quickly become very sick and die, unless they are regularly connected to a machine that filters their blood.
     At any given time, about 100,000 people in the United States are waiting for a replacement kidney. But healthy donated kidneys are difficult to get. Either a living person must donate one, or a kidney must be removed from someone who just died and earlier had agreed to the donation. In either case, people receiving new kidneys face the risk that their bodies will reject the donated ones.
     But there may be another option.  Researchers use knowledge of living things to grow or improve tissue that can aid human health. Harald Ott's team at Harvard started with a "used" kidney.
Scientists added kidney cells from rats and blood vessel cells from people to the matrix(母体). These cells attached themselves and began to multiply. Before long, they formed new kidney tissue.
     The scientists placed this renewed kidney into another rat. There it produced a small amount of urine. rfhis experiment shows that the lab-grown kidney can do at least some of the workperformed by a healthy kidney.
    The results are a promising first step toward helping people with serious kidney problems. "This is still very early, but they've come a long way," Ross said.
32. What can we infer from Paragraph l?
     A. Biology is a new and helpful science.
     B. It's hard to put the rebuilt kidney into the rat.
     C. Kidneys are very important to our life.
     D. A used kidney may be recycled for new life.
 33. What does Paragraph 3 mainly talk about?
     A. The relationship between kidneys and health.
      B. The difficulty of curing serious kidney diseases.
      C. The function and importance of kidneys.
      D. The methods of curing kidneys diseases.
 34. For what purpose does the author use the figure 100,000 in Paragraph 4?
     A. To stress used kidneys are hard to get.
     B. To show the great need for healthy kidneys.
     C. To explain many American people get kidney diseases.
     D. To call on'people to donate kidneys.
  35. Which of the following is true according to the text?
    A. The scientists are satisfied with the result of the experiment.
    B. Ross is a kidney expert who is involved in the experiment.
    C. The function of the renewed kidney is the same as a healthy kidney.
    D. The renewed kidney produced a great deal of urine.
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
    根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
    Running may be good exercise. but it can be difficult on the body. Here are five commonly shared ideas among fitness experts to reduce the risk of injury for people new to running or  Joggmg.
    Take it easy
       36    Most people get running injuries when they push themselves too hard. The body needs time to get used to increases in distance or speed. Muscles and joints need time to recover.
    Listen to your body
    Most running injuries do not come out of the blue.    37   They ruay include body aches,  sore muscles and pain that does not go away.
    Get good running shoes
    There is no single best shoe for every runner. You should find the shoe that offers the best  fit and support for your feet. More importantly, you should replace your shoes every 500 t0 800  kilometers.    38  
    Take good notes
    Take some time after each run to write down notes about what you did and how you felt.
Look for patterns, things that happen over and over again.
For example, you may find that your knees ache when you run on continuous or back-to-back days.    39    These notes will help you identify the best workout for you.
Cross train
  40     So physical fitness experts suggest some form of cross training to improve muscle balance and to help you stay injury free.
    They say swimming, cycling, and yoga are good exercises to combine with running. These exercises are easier on the body.
A. Running also may help you live longer.
B. As we said earlier, running is hard on your body.
C. Do not run too much, too soon or too fast.
D. That will protect your feet from running injunes.
E. Adults need 75 minutes of vigorous exercise, like running.
F. Usually, there are warning signs.
G. But perhaps you feel great when you rest in between running days.
笫三部分  英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节  完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处
A little girl has been reunited with her missing favourite toy rabbit-thanks to a Facebook campaign.
Jackie, 18 months, was   41   when Flora, her toy rabbit, was   42   on a shopping   trip with her mum.
Engineer David found the rabbit   43   in a Cambridge car park   44   a month ago   on the way to work. As a   45    , ready to help others, he started   46   photos ofit in his Facebook.
Mr Craig and wife Annie pictured the rabbit at various famous websites in the .   47     the owner would see the pictures  48  . TV presenter Kirstie, actress Sammy and the city's   MP Julian all forwarded(转发) the photos to help.
They were   49   after a month by a   50   0fjackie's father,John Danesh,who   51    the daughter's toy in his office.
     Jackie's mother Nathalie said her daughter was   52   to see Flora again, which she  has   53   since birth. She said: "Jackie was in deep sorrow when she found Flora missing.
I spent hours   54   around the Grand Arcade   55   center and following my steps but I just couldn't find it.    56    of my husband and me really can use    57    so we couldn't know anything about it. However, Hannah, his colleague,   58   the campaign. And it all came as a great surprise to Jackie."
     John said: "Jackie    59    Flora all the night sleeping happily as though it had never been missing. I think we should thank so many    60    people. They helped us so much."
41. A. optimistic  B. hopeful  C. heartbroken  D. extraordinary
42. A, exposed   B.lost    C. destroyed   D. found
43. A. sobbing   B. moving   C. lying    D. disappearing
44, A. on purpose  B. in particular C.by chance  D. above all
45. A. doctor    B. teacher  C. organizer  D. volunteer
46. A. sending   B. taking   C. developing  D. appreciating
47. A. doubt    B. hope   C. case   D. trouble
48. A. on line   B. on TV   C. on the wall  D. on the poster
49. A. forwarded  B. heard   C. enjoyed  D. spotted
50. A. brother   B. colleague  C. classmate  D. cousin
51. A. mentioned  B.liked   C. found   D. saw
52. A. puzzled   B. terrified  C. pleased  D. amazed
53. A. had   B. missed   C. abandoned  D. seized
54. A. advertising   B. walking  C. looking  D. finding
55. A. swimming  B. reading  C. shopping  D. nursing
56. A. Either    B. Both   C. Each   D. Neither
57. A. public platform B. social media C. communication D. newspapers
58. A. ignored   B.launched  C. missed   D. noticed
59. A. hugged   B. broke   C. watched  D. mended
60. A. intelligent  B. vain   C. kind   D. grateful
第Ⅱ卷
注意事项:
用0.5毫米黑色签字笔将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。
第三部分  英语知识运用(共两节,满分45分)
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
My favorite teacher is Mrs. McAfroos,    61    has taught us a lot about studying and living.
    She always tells us: "Every effort that you've made today will pay    62    one day."
    The other day, she    63    (show) us some slides about her travels around the world.
    We saw many pictures in Paris and in Africa    64    (take) by her. She tries to show us 65    wonderful the world outside our little town is!  In addition, it is not far away. With her help, we are confident,    66   (believe) that in the future, we, too, could travel the world and discover these things ourselves. She never forbids us    67    (surf) the intemet as far as it is useful to our study. She says she    68    (feed) up with traditional teaching ways and encourages us to study with a creative method. All this is extremely    69    (benefit) to us.
Yes!  Our teachers teach us reading, maths and science. At the same time, they teach us how to live. They help us understand not only who we are,    70    also what we can become - doctors, writers, teachers, anything we want to be!  I hope we can take some time to tell them "Thank you - my dear teachers."
笫四部分  写作(共两节,满分35分)
第一节  短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:
1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
    Sally was just 5 years old when her parents divorced. Unlucky girl although she was,
Sally didn't give up her dreams.
She was entered Stanford University in 1970. There she earned her degree, one in English and one in physics. Then Sally set out to studying further at the same university. One day in  1977,a newspaper article caught its attention, An article talked about how young astronauts were wanted. Sally got through the space program but did not expect to be chose. Just 35 are selected among over 8,000 people. Sally was one of them. She became an excellent astronaut in 1985 and carried out many experiments successful.
笫二节  书面表达(满分25分)
假如你是李华,收到澳大利亚一所高校的录取通知书,打算九月份按时报到(register)。请你写一封短信给该校招生负责人Mr. Robinson,咨询相关事宜,要点如下:
1.交通:是否有人接,何种交通工具;
2.住宿:单独住,有厨房;
3.其他:希望结识来自不同国家的学生。
注意:
1.词数100左右;
2.可适当增加细节,以使行文连贯;
3.信的开头和结尾已为你写好,不计入总词数。
Dear Mr. Robinson,
Thank you for your admission offer. __________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Yours,
    IJi Hua
 
泰安市2014—2015学年度下学期期末高二年级考试
                  英语试题参考答案
第一部分听力:(共20小题,每小题1.5分,满分30分)
1—10 CBBAA  BCBAC  11—20 BBCAB  BACBC
21.D
【解析】细节理解题。根据文章第一段的句子“Are you interested in a gardening gift for them? Here are 4 unique and memorable gifts that are sure to be appreciated:”可知写这篇文章的目的是销售园艺方面的服务。故选D。
 
22.C
【解析】细节理解题。根据Grow Light System里面的句子“The Jump Start T5 Grow Light System is ideal for seedlings, cuttings, flowers and other house plants.”和Indoor Vegetable Garden里面的句子“Is your child gardener also a chef? If so, combine two of his hobbies/loves by gifting him with an Indoor Vegetable Kit(成套用品)!”可知如果孩子更喜欢在家里种植,你应该选择Grow Light System 和 Indoor Vegetable Garden,故选C。
 
23.A
【解析】细节理解题。根据Grow Light System里面的句子“The super-efficient T5 lights help you grow faster by providing 15-200/o more heat than traditional grow lights.”可知the Grow Light System可以帮助植物长得更快。故选A。
【备注】很多孩子喜欢园艺,文章给出了一些可以给喜欢园艺的孩子买的礼物。
 
24.C
【解析】细节理解题。根据文章第二段的句子“When babies are picked up and carried, their heart rate slows down and they "automatically and deeply" relax.”可知当正在哭的孩子被抱起来,他们的反应是放松而且心跳速度放慢。故选C。
 
25.B
【解析】词义猜测题。根据文章第二段的句子“The scientists say the study is the first to show that the baby's response to being calmed is a coordinated (协调的) set of nervous regulation of hearts.”可知抱起孩子可以让他们冷静下来,然后第三段的句子“The findings could help parents who have trouble tranquilizing their babies,”说明这项发现可以帮助那些不会让孩子冷静下来的父母。tranquilizing的意思是calming。故选B。
 
26.C
【解析】推理判断题。根据文章的句子“The findings may have importance for parenting, say the scientists.”可知那些照顾孩子的父母可能对这篇文章感兴趣。故选C。
 
27.D
【解析】主旨大意题。根据文章内容和第一段的句子“The mystery of why a baby is comforted by being picked up has been discovered.”可知这篇文章主要讲的是为什么孩子被抱起来的时候会安静下来。故选D。
【备注】孩子在哭的时候被抱起来就会安静下来。文章解释了这个现象的原因。这对养育孩子的父母很有帮助。
 
28.B
【解析】细节理解题。根据文章第一段的句子“‘Lying in bed beside Isabella, I could hear the cries of children in pain,’says Amy. ‘It completely broke my heart. ’”可知Amy因为听见孩子们在痛苦中哭泣而感到心碎。故选B。
 
29.A
【解析】细节理解题。根据文章第三段的句子“I hoped Comfort Capescan help these kids feel brave, to lift some of the fear away”可知Amy缝制“安慰斗篷”是为了让孩子们快乐,忘掉病痛带来的折磨,更勇敢地面对疾病。故选A。
 
30.A
【解析】观点态度题。作者以平铺直叙的方式为我们讲述了一位伟大的母亲的行为,字里行间流露出对Amy的赞扬之情。supportive给予支持;鼓励的。故选A。
 
31.D
【解析】主旨大意题。根据文章的内容可知,一个母亲为生病的孩子缝制了一件超级英雄的斗篷,从这次的经历中她获得了帮助更多人的灵感,她决定帮助更多生病的孩子,使生病的孩子快乐而勇敢。故选D。
【备注】本文讲述Amy在女儿生病的时候为女儿缝制了一件短斗篷,就是这件斗篷为医院里生病的孩子带来了欢乐。由此, Amy产生了灵感决定通过为生病的孩子缝制斗篷,让孩子们暂时忘却疾病带来的痛苦。
 
32.D
【解析】推理判断题。根据文章第一段的句子“Later, the renewed kidney was put into a living rat. It wasn't perfect. It did, however, show signs of working like a kidney should.”可知一个肾可以回收用于新的生命。故选D。
 
33.C
【解析】主旨大意题。根据文章第三段的句子“Kidneys are bean-shaped and act like guards in the body.”可知这段主要介绍肾脏的功能和重要性。故选C。
 
34.B
【解析】细节理解题。根据文章第四段的句子“At any given time, about 100,000 people in the United States are waiting for a replacement kidney.”可知在第四段作者用了100,000这个数字表明健康的肾脏需求量很大。故选B。
 
35.A
【解析】细节理解题。根据文章最后一段的句子“The results are a promising first step toward helping people with serious kidney problems.”可知科学家对于研究结果很满意。故选A。
【备注】肾脏对人体至关重要,但是很多人因为疾病而急需肾脏移植。科学家正在研究用“用过的”肾脏复制出新的肾脏,这项研究已经取得重大的进步。
 
36.C
【解析】根据下文的句子“Most people get running injuries when they push themselves too hard.”可知这里是:不要跑得太多,太久,太快。故选C。
 
37.F
【解析】根据下文的句子“They may include body aches,  sore muscles and pain that does not go away.”可知这里是:通常会有些预警的信号。故选F。
 
38.D
【解析】根据上文的句子“More importantly, you should replace your shoes every 500 t0 800 kilometers.”可知这里是:这可以保护你的脚不受跑步的伤害。故选D。
 
39.G
【解析】根据上文的句子“you may find that your knees ache when you run on continuous or back-to-back days.”可知这里是:可能你在跑步间歇的日子里面感觉很好。故选G。
 
40.B
【解析】根据下文的句子“So physical fitness experts suggest some form of cross training to improve muscle balance and to help you stay injury free.”可知这里是:就像我们早先说的,跑步对你的身体是苛刻的。故选B。
【备注】跑步可能是很好的锻炼,但是它对身体是很苛刻的。不恰当的跑步会让你受伤。文章给出了一些建议如何避免跑步的伤害。
 
41.C
【解析】根据下文“Jackie was in deep sorrow when she found Flora missing.”可知当玩具兔丢失后,Jackie 是心碎了(heartbroken)。故选C。
 
42.B
【解析】根据上文“A little girl has been reunited with her missing favourite toy rabbit” 可知玩具兔是在和妈妈去购物的时候丢了(lost)。故选B。
 
43.C
【解析】句意:工程师David 发现玩具兔躺在剑桥的公园里面。lying是lie(躺)的现在分词。故选C。
 
44.C
【解析】工程师是上班途中偶然发现这个玩具兔的。by chance偶然地。故选C
 
45.D
【解析】根据下文“ready to help others,”可知他是一个志愿者(volunteer)。故选D。
 
46.A
【解析】句意:他开始在他的Facebook上发送玩具兔的照片。send发送。故选A。
 
47.B
【解析】根据上文“Mr Craig and wife Annie pictured the rabbit at various famous websites”可知他们这么做是希望主人看见这些照片。in the hope希望。故选B。
 
48.A
【解析】根据上文可知他们是将照片发布在Facebook上。所以是on line在网上。故选A。
 
49.D
【解析】这些照片是Jackie爸爸的同事突然看见的(spot认出)。故选D。
 
50.B
【解析】根据下文“in his office”可知填colleague同事。故选B。
 
51.A
【解析】句意:他在办公室提到女儿的玩具。mention提及。故选A。
 
52.D
【解析】根据下文“And it all came as a great surprise to Jackie.”可知Jackie的妈妈Nathalie 说女儿看见Flora回来很惊讶(amazed)。故选D。
 
53.A
【解析】这个玩具兔是在Jackie出生的时候就拥有的。 have拥有。故选A。
 
54.B
【解析】根据上文“on a shopping trip with her mum ”可知Jackie的妈妈Nathalie 花了几个小时绕着购物中心走,但是没有找到玩具兔。walk步行。故选B。
 
55.C
【解析】根据上文“on a shopping trip with her mum ”可知the Grand Arcade 是购物中心。shopping center购物中心。故选C。
 
56.D
【解析】根据下文“so we couldn't know anything about it”可知他们夫妻都没有使用社交媒体。Neither两者都不。故选D。
 
57.B
【解析】根据上文可知他们是通过Facebook这个社交媒体(social media)发布照片的。故选B。
 
58.D
【解析】根据上文可知是她爸爸的一个同事注意到这个活动的。notice注意到。故选D。
 
59.A
【解析】句意:Jackie一个晚上都拥抱着Flora睡觉,好像它从没有丢失过。hug拥抱。故选A。
 
60.C
【解析】根据上文,可知有这么多善良的人帮助,他们才能找到玩具兔的。kind善良的。故选C。
【备注】文章讲述了一个小女孩心爱的玩具兔丢了,好心人通过社交媒体帮助她找回玩具的故事
 
61.who
【解析】句意:我最喜欢的老师是Mrs. McAfroos,她教给我们很多关于生活和学习的事情。此处引导非限制性定语从句,先行词是Mrs. McAfroos,定语从句中缺少主语,故填who。
 
62.off
【解析】句意:我们今天做的每个努力有一天都会有回报的。词组pay off回报,故填off。
 
63.showed
【解析】句意:几天前,她给我们看了一些关于她周游世界的图片。和the other day搭配用一般过去时,故填showed。
 
64.taken
【解析】句意:我们看见她在巴黎和非洲拍的很多照片。pictures和take是被动关系,用过去分词作定语,故填taken。
 
65.how
【解析】句意:她想向我们展示我们小镇外面的世界是多么地美好。how修饰wonderful,表示感叹,故填how。
 
66.believing
【解析】句意:在她的帮助下,我们很自信,相信我们有一天也会到世界各地旅游。用现在分词作状语,故填believing。
 
67.to surf/from surfing
【解析】句意:只要对我们的学习有帮助,她从不禁止我们上网。词组forbid sb. to do sth/from doing sth.,故填to surf/from surfing。
 
68.is fed
【解析】句意:她说她厌倦于传统的教学方法。词组be fed up with厌倦于,故填is fed。
 
69.beneficial
【解析】句意:所有这些都对我们非常有益。使用形容词作表语,故填beneficial。
 
70.but
【解析】句意:它们不仅帮助我们理解我们是什么样的人而且我们能够成为什么人。使用not only…but also…不但……而且……,故填but。
【备注】作者回忆自己最喜欢的老师Mrs. McAfroos,她教给作者很多关于生活和学习的事情。文中作者表达对老师的感激之情。
 
Sally was just 5 years old when her parents divorced. Unlucky girl   she was, Sally didn't give up her dreams.
She was entered Stanford University in 1970. There she earned her  , one in English and one in physics. Then Sally set out to   further at the same university. One day in 1977, a newspaper article caught   attention.   article talked about how young astronauts were wanted. Sally got through  the space program but did not expect to be  . Just 35   selected among over 8,000 people. Sally was one of them. She became an excellent astronaut in 1985 and carried out many experiments  .
【解析】第一处:这里使用倒装句结构:形容词+名词+as/though+主谓,是让步状语从句的倒装,不能用although。故although改成as/though。
第二处:句意:她在1970年进入斯坦福大学。She和enter是主动关系。故划掉was。
第三处:根据下文“one in English and one in physics.”可知她获得两个学位。degree用复数。故degree改成degrees。
第四处:句意:然后Sally开始在同一所大学进一步学习。set out to do sth开始做某事。故studying改成study。
第五处:一篇报纸的文章吸引了她的注意力。用her指代Sally’s。故Its改成her。
第六处:上文提到过一篇报纸文章,第二次是特指,用定冠词。故An改成The。
第七处:句意:她和太空项目取得联系。词组get through to和……取得联系。故the前面加to。
第八处:但是没有想过被选中。she和choose是被动关系。不定式的被动用to be done。故chose改成chosen。
第九处:8千个人中只有35个被选中。这篇文章介绍Sally的经历,用一般过去时。故are改成were。
第十处:她成功地做了很多实验。用副词修饰动词短语carry out。故successful改成successfully。
【备注】文章介绍美国女宇航员Sally的家庭生活、学习和她是怎么成为宇航员的。
 
Dear Mr. Peter,
I'm glad to receive your school's admission offer.I will go to your school in September on time.However,I still have a few questions.
I wonder if there are reception personnel who will meet me at the airport and what kind of transport means you provide.Besides that,I want to have a separated living room,with a kitchen.I would appreciate it if I could be arranged into a class with students from different countries.By the way,I have a good command of written English,but poor ability of listening and speaking.Could you give me some advice on how to improve my oral English kills?
I am looking forward to your early reply.
With best wishes.
Yours,
Li Hua


章 来 源天 添
资 源网 wW w.tt z y W.CoM

Copyright ? 2014-2018 www.ttzyw.com,All Rights Reserved 桂ICP备05002647号