搜索:
您现在的位置:天添资源网  学科试题  英语试题  六年级

2017-2018六年级英语下学期期末训练题1(含答案外研版)

时间:2018-06-07 11:14:28作者:佚名试题来源:网络
本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章
来源天
添 资源网 w Ww.Tt Z y w.Co M

2017-2018学年度第二学期六年级英语下册期末综合练习一
班级             姓名            

一、听力 

1. 看图、听录音、用数字标出朗读的顺序。(每题1分,共10分)
       

 

 


(      )         (      )        (      )         (      )       (      )

 

 

 

        (      )         (      )        (      )          (      )       (      )

2. 选出你所听到的词语,将其编号填在题前的括号里。( 每题1分,共8分 )
(     ) 1. A. work    B. walk    C. worker     D. take  
(     ) 2. A. swimming    B. skating     C. dancing     D. making   
(     ) 3. A. They’re       B. Their        C. There      D. Here
(     ) 4. A. Sundays  B. weekdays  C. weekends  D. Saturdays  
(     ) 5. A. take   B. talk      C. book      D. like 
(     ) 6. A. interested     B. interesting    C. wonderful    D. fantastic 
(     ) 7. A. stomachache   B. headache     C.toothache    D. earache 
(     ) 8. A. plane         B. subway     C. train       D. car

3. 从A、B和C 选项中找出你所听到的英语句子的最佳答语。( 每题1分,共7分 )
(     ) 1. A. He bought a lot of books.          B. We often sang, danced, chanted. 
C. I had an English class at 7:00 yesterday.
(     ) 2. A. You can go there by bus.           B. I helped them to tidy things. 
C.I usually go shopping
(     ) 3. A. No, I don’t.        B. Yes, I do.         C. Yes, of course.                          
(     ) 4. A. They are thirty-six yuan.            B. I like the shorts very much.  
C. It’s thirty-six yuan.
(      ) 5. A. At 16 Happy Street.                  B. I come from New York.  
C. There are many new buildings in my community.
(      ) 6. A. It’s Peter’s.    B. I will go by taxi.  C. This toy taxi looks nice.
(     ) 7. A. I’m going to the Great Wall.     B. I’m going to travel.
C. I’m going swimming.
4. 听一段短文,将听到的词语写在横线上,一空一词。(每题0.5分,共5分)
Hi, I’m Jenny. Last weekend I v        my uncle and aunt in Hangzhou. I went there b    bus. Then my cousin, Tony and I t       a taxi to the West Lake. We rowed the boat on the l       . Then we went to the Taiziwan Park o     foot. It was a hot day. The s     was shining in the sky. We felt hot and h       . We sat under a big tree and h     lunch. We a     bread, hamburgers and some bananas. We were very h        that day.


二、根据图意找出正确的单词或词组,将其字母编号写在括号内。(每题1分,共10分)


 
         
(     )           (     )           (     )       (     )          (     )
    


              
(     )            (     )           (     )          (     )          (       )

 

三、用所给词的适当形式填空。( 每题1分,共10分 )
1. The students _________ (not have) an English party the day before yesterday.
2. I want _________ (make) my house more beautiful.
3. Would you like _________(swim) with us?
4. There _________ (be) a lot of trees in the park.
5. We _____________________(visit) Chinatown in Singapore tomorrow.
6. The City Library is the            (big) in the world.
7. He never ____________(watch) TV till very late.
8. Look! The boy __________________  (drive) a car.
9. The ____________ (child) are cleaning up the forests.
10. Can I have some ___________ ( strawberry) ?

 

四、根据所给情景填空,一空一词。( 每题0.5分,共10分 )
1. 你想问问Kate, 她假期做了什么,你这样问:
What _______ you __________ during your holidays?
   她说去三亚这样表达:I __________ to Sanya.
2. 你这样向别人表达邮局与银行之间是一家超市, 你说:
There __________ a supermarket __________ the post office and the bank.
3. 彼得告诉我们他们一家要在中国待上两周,这样说:
We are going to __________ in China __________ two weeks.
4. Kate上课又迟到了,你告诫她不能再这样了:____________ be late for class again.
5. Tom想知道那条裤子的价格,这样问售货员:__________ ___________ are the trousers?
6. 你想向别人表达在楼前有许多树, 你说:
There__________ many trees __________  __________ of the building.
7. 你想知道Li Hong怎样学英语,你这样问她:________ did you learn English?
Li Hong说他们通过做事情学英语,她这样回答你:We _________ English by _________ things.
8. 你建议你的弟弟不要吃太多的快餐食品,你这样表达:
You __________ eat too __________ fast food.
9. Jim觉得他们可以在学校学到很多有关中国的历史,他这样说:
  I think we will __________ a lot of the history of __________ .

 

五、从A、B和C中找出能填入空白处的最佳选项。( 每题1分,共10分 )
(     ) 1. —Where _________you last Friday?  — I _________at home.
    A. are, am         B. were, was     C. were, am       D. was, was
(     ) 2. _________ your brother enjoy _________ football games?
         A. Does, reading    B. Do, looking  C. Does, watching  D. Do, watching
(     ) 3. Toronto is one of the cities in        .
         A. America        B. Australia       C. England        D. Canada
(     ) 4. We can cross the street now. The light is        .
         A. green           B. yellow        C. red            D. on
(     ) 5. — __________ you like playing with the girls?  —Yes, I do.
         A. Will           B. Would        C. Are          D. Do
(     ) 6. May’s family all___________football.
A.likes          B. is like        C. like          D. are like
(     ) 7. There is a bus stop ___________ the park.
         A. in front         B. next to        C. at back         D. in for
(     ) 8. He listens to his teacher ____________.
        A. careful       B. carefully   C. care       D. active  
(     ) 9. Mary often helps me ______ my English.
A. about        B. at     C. with          D. in
(    ) 10. My friend is _________ animal doctor.
   A. a    B. an     C. /            D. of


六、根据实际情况,用完整句回答问题。( 每题2分,共10分 )

1. What did you do during your holidays?
                 ___________________________________________
                 2. What is she good at?                 
                 ____________________________________________
3. What do you want to be in the future?
____________________________________________
4. Where are you going?
____________________________________________
5. What’s your hobby?
____________________________________
七、补全对话,首字母填空。(每题0.5分,共5分)
A: Hello, Micky. W________ is the post office? I want to send s________ nice books to my f_________.
B: Oh, let me tell you the way, Mimi. T________ right at the cake shop. Go straight. You’ll see a restaurant. Walk behind the restaurant, and turn right a      . Then you’ll see a bus stop.
A: Is the post office n_________ the bus stop?
B: No. Walk for half an h__________. When you see the animal s_________, turn left.
A: Then I’ll see the post office, right?
B: Er, no. You’ll c_________ back here and see m__________ again.
A: You naughty Micky!
八、阅读理解 (每题1分,共10分)
(A) 阅读短文,根据文章内容判断。(T/F)
Wang Bing: Yang Ling, what did you do last Sunday?
Yang Ling: I visited Liu Tao’s grandparents.
Wang Bing: Where do they live?
Yang Ling: They live in a small town near Nanjing. They have a really nice house. I went there with Su Hai, Su Yang, Gao Shan, Liu Tao and Ben. They were very glad to see us. Liu Tao’s grandpa showed us a lot of stamps from different countries. His grandma cooked nice lunch for us. We liked the food very much.
Wang Bing: What did you do there?
Yang Ling: In the morning, we cleaned their house. In the afternoon, we worked in their garden. Su Hai and Su Yang watered the trees and flowers. Liu Tao and Gao Shan picked apples. Ben and I planted some trees. We worked for about two hours.
Wang Bing: Were you tired?
Yang Ling: No! I like working in the garden. We had a really good time.
Wang Bing: Great! I’d like to visit them, too.
(    ) 1. Wang Bing and Yang Ling visited Liu Tao’s grandparents last Sunday.
(    ) 2. On the farm, Yang Ling planted trees.
(    ) 3. Liu Tao’s grandma cooked nice lunch.
(    ) 4. Yang Ling and Su Hai planted flowers.
(    ) 5. They worked in the garden for about two hours.

 (B) 阅读选择并回答问题
There was lots of snow on the ground. It had snowed all night. The kids were happy because it was time to make a snowman.
First the kids rolled(滚动)a ball for the bottom(底部). It was the biggest one. They put it near a big tree. That was where the snowman would sit.
Second, they rolled a ball for the middle. It was medium size, smaller than the first ball. They had to lift it on top of the first one.
Third, they made the top snowball. It had to be smaller for the head. It was hard for the kids to lift it on top of the other two.
The kids had to put on arms. They used two long sticks. The branches looked like fingers. Then they put on the buttons. Three rocks worked for those. They used rocks for the eyes and mouth, too.
One boy gave up his scarf for the snowman. A girl gave up her hat. The snowman was nearly finished! The last step was making the nose. They used a big carrot, and the snowman was done finally!
(    ) 1. What were the kids going to make?
A. A snow cat.    B. A snow slide.   C. A snowman.   D. A snow hen
(    ) 2. What is the first step of making the snowman?
A. To make the bottom snowball.    B. To make the middle snowball.
C.To make the top snowball.        D. To make the carrot nose.
(    ) 3. What is the second step of making the snowman?
A. To make the bottom snowball.    B. To make the middle snowball.
C.To make the top snowball.        D. To make the carrot nose.
(    ) 4. Which of these is TRUE?               .
A. The kids used an apple for the snowman’s nose.
B. The kids used real buttons for the snowman’s buttons.
C. The kids gave the snowman a hat and scarf.
D. The kids gave the snowman pants.
(     ) 5. What is the last step of making the snowman?
A. To make the bottom snowball.    B. To make the middle snowball.
C.To make the top snowball.        D. To make the carrot nose.

九、完型填空。( 每题0.5分,共5分 )

Dick gets a little pocket money from his parents every week. He can    1    the money to buy books, CDs, or other    2    things. He doesn’t   3   much. He puts some into a    4   . One day, Dick went to a    5   . He saw a DVD player. It was a little expensive. But he     6    it very much. He thought   7    could help him to practice English. He wanted to buy it,    8    he didn’t have enough money with him. So he went to the bank to withdraw(提,取)some    9   . At last, he bought one and went home    10   .
(    ) 1. A. get            B. bring          C. give          D. make
(    ) 2. A. careful          B. long         C. useful         D. useless
(    ) 3. A. spend          B. go           C. borrow        D. take
(    ) 4. A. home          B. bank         C. hotel          D. hospital
(    ) 5. A. shop           B. library        C. park          D. home
(    ) 6. A. like            B. to like        C. liked          D. liking
(    ) 7. A. they            B. you         C. it             D. its
(    ) 8. A. and             B. but          C. so            D. while
(    ) 9. A. food            B.food        C. drinks           D. money
(    ) 10. A. sadly          B. happily        C. slowly         D. unhappily

 

 


2017-2018学年度第二学期六年级英语下册期末综合练习一听力稿及答案
一、听力 
1.看图、听录音、用数字标出朗读的顺序。( 每题1分,共10分 )
1. act in drama  2. post office  3. the Great Wall  4. go to the cinema 
5. have a stomachache  6. a pair of shoes  7. play the piano  8. birthday gifts 
9. have a headache  10. by subway
Keys: 3-5-8-4-7    1-6-2-10-9
2. 选出你所听到的词语,将其编号填在题前的括号里。( 每题1分,共8分 )
1. I walk to school every day.
2. We’ll have a dancing class next week.
3. Their English teacher taught them in many ways.
4. He usually visits his friends on weekends.
5. We shouldn’t talk in the reading room.
6. What a wonderful performance!
7. What’s wrong with the old man? He has a stomachache.
8. People can take the train to see the animals.
Keys: 1. B  2. C  3. B  4. C  5. B  6. C  7. A   8. C
3.从A、B和C 选项中找出你所听到的英语句子的最佳答语。(每题1分,共7分)
1. What did you do in English class?
2. How can I get to the City Library ?
3.Would you like to go to Disneyland?    
4. How much are the shorts?
5. Where do you live?
6. Whose taxi is this?
7. Where are you going for your summer holidays?
Keys: 1. B  2. A  3. C  4. A   5. A  6. A  7. A   8. A
4. 听一段短文,将听到的词语写在横线上,一空一词。( 每题0.5分,共5分 )
Hi, I’m Jenny. Last weekend I visited my uncle and aunt in Hangzhou. I went there by bus. Then my cousin, Tony and I took a taxi to the West Lake. We rowed the boat on the lake. Then we went to the Taiziwan Park on foot. It was a hot day. The sun was shining in the sky. We felt hot and hungry. We sat under a big tree and had lunch. We ate bread, hamburgers and some bananas. We were very happy that day.
二、根据图意找出正确的单词或词组,将其字母编号写在括号内。(每题1分,共10分) Keys: H-I-E-A-B     C-F-D-G-J
三、用所给词的适当形式填空。(每题1分,共10分)
Keys: 1. didn’t have   2. to make   3.  to swim  4. are   5. will visit/ are going to visit   6. biggest  7. watches   8. is driving   9. children    10. strawberries
四、根据所给情景填空,一空一词。( 每题0.5分,共10分 )
Keys: 1. did, do, went    2. is between   3. stay, for   4. Don’t     5. How much
6. are, in front   7. How, learned, doing   8. shouldn’t/ mustn’t, much  9. learn, China
五、从A、B和C中找出能填入空白处的最佳选项。( 每题1分,共10分 )
Keys: 1. B  2. C  3. D  4. A   5. D   6. C  7. B   8. B   9. C   10. B
六、用完整句回答问题。( 每题2分,共8分 )
Keys: 1. I went to Sanya.  2. She’s good at playing the piano.   3. I want to be a teacher/ doctor/ ...  
4. I am/ We are going to the Great Wall.    5. My hobby is collecting stamps/ singing/ ...
七、补全对话,首字母填空。(每题0.5分,共5分)
Keys:  where, some, friend(s), Turn, again, near, hour, shop, come, me
八、阅读理解(每题1分,共10分)
Keys: (A) F F T F T    (B) C A B C D
九、完型填空。( 每题0.5分,共5分 )
B C A B A C C B D B

文章
来源天
添 资源网 w Ww.Tt Z y w.Co M

Copyright ? 2014-2018 www.ttzyw.com,All Rights Reserved 桂ICP备05002647号